ADIYAMAN / TUT - Öğütlü İlkokulu

BİR DÖNEMİ DAHA GERİDE BIRAKTIK

OKUL MÜDÜRÜMÜZDEN YARIYIL TATİL MESAJI

Değerli Meslektaşlarım, Kıymetli Veliler, Sevgili Öğrencilerimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönemini tamamlamış bulunmaktayız.

Değerli Meslektaşlarım;

Öğrencilerimizin gelişimi ve geleceğe hazırlanmaları konusunda göstermiş olduğunuz özverili çalışmalarınızdan dolayı teşekkür eder, sizlerle beraber çalışmaktan onur duyduğumu ifade etmek isterim. Hepinize iyi bir tatil dönemi geçirmenizi dilerim.

Kıymetli Veliler;

Bizler Öğütlü ailesi olarak Dünyadaki bütün çocukların değerli olduğu ve aynı zamanda "Bütün Dünya üzerinde bir tek güzel çocuk vardır ve bütün anne babalar ona sahiptir"(Çin Atasözü) bilincinden hareketle o güzel çocuklarınızı çocuklarımız bildik ve bu şekilde eğitim öğretim sürecimizi devam ettik. Kıymetli veliler bu güzel çocuklarımızla beraber sağlıklı ve mutlu bir tatil geçirmenizi dilerim.

Sevgili Öğrencilerimiz,Çocuklarımız, Mutluluklarımız, Neşemiz.....

Tatil sürecinde dinlenip ailenizle beraber iyi bir tatil dönemi geçirmenizi diler, gözlerinizden öperim.

05/02/2024' te görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın.

Aşkın AKDAĞ

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 19.01.2024 12:49 - Görüntülenme: 18